ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 165 / 166?print=1 / 167 >

Zaterdag 11 mei geen Goudse lijn en omleiding buslijnen 71/72, 170 en 173

zaterdag 11 mei 2002

Zaterdag 11 mei zijn er werkzaamheden aan de spoorovergangen in de Stationsstraat in Zoetermeer en in de Nieuwe Hoefweg bij Bleiswijk. Het treinverkeer op de lijn Den Haag - Gouda ligt die dag stil. Er rijden rechtstreekse bussen Den Haag Centraal - Gouda, en stopbussen die elke halte tussen Den Haag en Gouda aandoen. Bij station Zoetermeer en Zoetermeer Oost stoppen deze bussen bij de reguliere bushaltes. Vanaf Gouda rijden de treinen als normaal.
Lijnen 71/72 Centrum West - Rokkeveen - Centrum West zullen de haltes Frederik Hendriklaan, Sportcentrum De Driesprong en station Zoetermeer Oost overslaan. Na halte Julianalaan wordt via de Oranjelaan en de Oostweg naar de eerste halte in Rokkeveen gereden, Kleurlaan.
Lijn 170 Leiden - Zoetermeer - Rotterdam zal vanuit Leiden na halte Vijverhoek via de Afrikaweg direct naar station Zoetermeer/Zuidweg rijden. De haltes Sportcentrum Driemanspolder en station Zoetermeer Oost worden overgeslagen.
Omdat ook de overweg in de Nieuwe Hoefweg bij Bleiswijk is afgesloten, zal buslijn 173 Zoetermeer - Bleiswijk - Rotterdam de gehele dag omrijden. Na halte Fokkerstraat (vlak voor het Oostwegviaduct) zal de bus via de Oostweg,Lansinghage en de Groendalseweg Bleiswijk bereiken. De eerste halte in Bleiswijk is Korenmolenweg. De haltes Siemens, Klapachterweg en Kruisweg worden nog aangedaan door de uurdienst van bus 177. Halte Bloemenveiling Bleiswijk is niet bereikbaar.

Aanvulling 18 mei
Zaterdag 25 mei 2002 zijn er wederom werkzaamheden aan het spoor. Voor de trein gelden dezelfde maatregelen, voor de bus is mijn niks bekend.

Aanvulling 24 mei
Zaterdag 25 mei rijden buslijnen 71/72 en 170 wel de omleiding, zoals die ook op 11 mei geldde. Voor meer informatie zie hierboven.


Bericht geplaatst op maandag 6 mei 2002
Eigen nieuws; maandag 6 mei 2002
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen Den Haag - Gouda | Werkzaamheden en geplande aanpassingen bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |