ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1675 / 1676?print=1 / 1677 >

Opnieuw kluisjes opengebroken bij Connexxion

vrijdag 8 mei 2009

Een 33-jarige man uit Gouda werd vrijdag 8 mei om 04.30 uur op heterdaad betrapt toen hij probeerde kluisjes open te breken in het pand van Connexxion aan de Kelvinstraat.

De meldkamer van Politie Haaglanden stuurde daar een surveillanceauto heen toen zij geen verbinding meer hadden met het pand. Mogelijk waren de telefoonlijnen doorgesneden. Op het moment dat de agenten daar aankwamen, zagen ze twee mannen uit het raam klimmen.
Na een korte achtervolging konden ze één van hen, de man uit Gouda, aanhouden. Zijn handlanger kregen ze ondanks een uitgebreide zoekactie, onder andere met politiehonden, niet te pakken.
In het pand bleek dat er geprobeerd was in de kluisjes open te breken. De verdachte zit nog vast voor verhoor, waarin hij ook bevraagd zal worden over een inbraak in hetzelfde pand in februari en een gelijksoortige inbraak in een pand van Connexxion in Leidschendam-Voorburg op 7 mei j.l.


Bericht geplaatst op vrijdag 22 mei 2009
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zaterdag 9 mei 2009
Meer nieuwsberichten over | Bus algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |