ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1697 / 1698 / 1699 >

Scholieren Picasso model voor Randstadrail

woensdag 1 juli 2009

Het was even wennen voor Zoetermeerder Shahir (14), om zichzelf op grote posters van Randstadrail te zien. En tot zijn verbazing werd hij de afgelopen maanden ook herkend als 'Randstadrailmodel'. "Ben jij niet die jongen van de poster", kreeg hij geregeld te horen.
Meer dan dertig leerlingen van het Picasso Lyceum hebben model gestaan voor de campagne 'Randstadrail en ik'. Hun foto's met wervende teksten voor het vervoermiddel werden opgehangen in ondermeer Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. De campagne is inmiddels afgerond en de posters hangen sinds kort in de school. En in de slaapkamer van veel deelnemers, zoals bij Michelle (15). "Best cool, om zo'n professionele foto van jezelf te hebben."
Ze heeft de smaak te pakken, want ze zou zich zo weer aanmelden voor een soortgelijk project. En misschien wordt ze later wel een echt model.
Ook Angelina (16) kijkt met een positief gevoel terug op de campagne. Ze vindt het wel jammer dat een onverlaat op één van de posters een snorretje onder haar neus had getekend. De 13-jarige Jaidy is op de poster afgebeeld met een telefoon in zijn hand. "Tijdens de fotoshoot werd ik gebeld door mijn moeder. De fotograaf drukte af en voor ik het wist hing ik op deze manier in de stations van Randstadrail."


Bericht geplaatst op zaterdag 25 juli 2009
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van woensdag 1 juli 2009
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |