ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1719 / 1720 / 1721 >

Problemen Veolia Limburg raken Haaglanden niet

vrijdag 11 september 2009

De financiŽle problemen bij vervoersbedrijf Veolia in Limburg hebben geen gevolgen voor de vervoerder in de regio Haaglanden.
Vrijdag werd bekend dat de provincie Limburg maatregelen neemt om te voorkomen dat Veolia een miljoenenschuld overhoudt aan de uitvoering van het openbaar vervoer.

Veolia verzorgt sinds eind 2006 het busvervoer in Limburg, en de exploitatie van twee treinlijnen. Tot en met 2008 moest het bedrijf daar 14 miljoen euro toeleggen op het reizigersvervoer.

Aparte contracten
In een reactie laat Veolia Haaglanden weten dat het om aparte contracten gaat, die niets met elkaar te maken hebben. Veolia verzorgt sinds begin deze maand het openbaar vervoer in de Haagse regio.

De introductie van Veolia in de regio ging wel gepaard met andere, logistieke problemen. Zo werkte de navigatiesystemen in bussen niet en wisten sommige chauffeurs aanvankelijk niet hoe ze moesten rijden.


Bericht geplaatst op vrijdag 11 september 2009
Bron: Omroep West; vrijdag 11 september 2009
Meer nieuwsberichten over | Busmaatschappijen en aanbestedingen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |