ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1724 / 1725 / 1726 >

Presentatie van Veolia

zondag 30 augustus 2009

Vanaf 30 augustus rijden alle streekbussen in Haaglanden onder de vlag van Veolia Transport Nederland. In grote delen van Nederland verzorgen wij het openbaar vervoer met bussen, treinen, buurtbussen, taxi's en zelfs met boten: de Fast Ferry tussen Vlissingen en Breskens. We zijn actief in Limburg, Noord-Brabant, de Veluwe en Zeeuwsch Vlaanderen. Elke dag vervoeren onze chauffeurs vele tienduizenden reizigers naar het werk, school en andere bestemmingen. Volop ervaring dus!

Veolia Transport Nederland in 2009:
Aantal medewerkers: 4.172
Aantal wegvoertuigen: 1.194
Aantal treinen: 24
Aantal veerschepen: 2

Wereldwijd
Veolia Transport Nederland is een dochter van Veolia Transport, de grootste personenvervoerder van Europa. Wereldwijd is Veolia Transport actief in 28 landen en werkgever van 28.650 mensen. Het bedrijf exploiteert 40.600 voertuigen en vervoert jaarlijks ruim 2,5 miljard reizigers.

Dienstregeling
De dienstregeling blijft per 30 augustus vrijwel ongewijzigd. Dat betekent dat u gebruik kunt blijven maken van dezelfde halten, dezelfde lijnen, op dezelfde tijdstippen.

Er zijn enkele kleine wijzigingen:
o Lijn 38 krijgt op werkdagen een aantal extra ritten.
o Lijn 39 rijdt in de avond en op zondag door vanaf Leidschendam naar Voorschoten, waar deze lijn wordt gekoppeld aan lijn 48 naar Leiden. Daarmee ontstaat ook op deze tijdstippen een doorgaande verbinding van/naar Leiden.
o Lijn 81: De halte Meermanstraat vervalt. Het nieuwe eindpunt wordt de halte Van Adrichemstraat.
o Lijn 484 de buurtbus krijgt een gewijzigde route. Voortaan wordt ook de wijk Emerald in Delft bediend.
o De huidige Interliners 50, 52, 53, 54 en 86 worden normale streekbuslijnen.

Veolia zal met splinternieuwe aardgasbussen gaan rijden. Op de stadslijnen 80, 81 en 82 in Delft rijden we voorlopig met dieselbussen, omdat er op de route van deze lijnen viaducten voorkomen die te laag zijn voor de aardgasbussen. En op de lijnen 38, 46, 47 en 131 rijden we met een kleinere bus vanwege het beperkte aantal reizigers of vanwege de beschikbare infrastructuur. De volgende dienstregelingwijziging is voorzien op 13 december 2009. De nieuwe lijnfolders daarvoor zijn vanaf medio november beschikbaar.

Klantenservice (niet voor reisinformatie)
Voor suggesties, opmerkingen of een klacht over het busvervoer kan men contact opnemen met onze Klantenservice, tel 0800 - 888 99 77, of mailen naar haaglanden@veolia-transport.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 7:00 - 18:00 uur telefonisch bereikbaar. Na die tijd kunt u altijd een bericht inspreken.

Kijk ook altijd even op onze website: www.veolia-transport.nl/haaglanden

Reisinformatie
Voor alle reisinformatie van deur-tot-deur in heel Nederland kunt u OV-reisinformatie bellen via 0900 - 9292 (EUR 0,70 p/m) of kijken op www.9292ov.nl


Bericht geplaatst op maandag 14 september 2009
Bron: Veolia Transport; zondag 30 augustus 2009
Meer nieuwsberichten over | Busmaatschappijen en aanbestedingen | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |