ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1744 / 1745 / 1746 >

RegioTaxi Haaglanden blijft bij Connexxion

woensdag 14 oktober 2009

Het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden heeft besloten dat Connexxion Taxi Services BV de uitvoering van RegioTaxi Haaglanden blijft verzorgen. Het gaat hierbij om een contract voor een periode van 5 jaar met een totale omzet tussen de € 5.000.000 en €6.000.000 per jaar.

RegioTaxi Haaglanden bestaat voor het grootste deel uit vervoer van reizigers met een zorgindicatie (Wmo) en ouderen. Daarnaast heeft RegioTaxi Haaglanden op beperkte schaal een aanvullende functie op het openbaar vervoer in de regio Haaglanden.

Het Stadsgewest Haaglanden heeft het vervoer van RegioTaxi Haaglanden opnieuw aanbesteed. In samenwerking met de negen Haaglanden-gemeenten is het bestek tot stand gekomen waarin hoge milieu eisen zijn gesteld aan het vervoer. Een jaar na de start wordt 90 procent van alle ritten gereden met taxi's en taxibusjes die op aardgas rijden.

Bij de beoordeling kwam Connexxion (die nu ook de uitvoerder is van de RegioTaxi) zowel op kwaliteit als op prijs, als beste uit de bus. Het Stadsgewest Haaglanden gaat daarom een overeenkomst aan met Connexxion voor een periode van 5 jaar. Deze overeenkomst gaat in op 16 maart 2010.


Bericht geplaatst op dinsdag 20 oktober 2009
Bron: Stadsgewest Haaglanden; woensdag 14 oktober 2009
Meer nieuwsberichten over | Regiotaxi

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |