ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1776 / 1777 / 1778 >

'Zorgen om beveiliging Randstadrail Zoetermeer'

dinsdag 29 december 2009

De HTM maakt zich zorgen om de veiligheid op Randstadrail in Zoetermeer. Dat komt doordat het stadsgewest Haaglanden stopt met een subsidie van een miljoen euro per jaar, die gebruikt werd om de lijn veilig te houden.
Het geweld in tram en bus is het afgelopen jaar flink afgenomen. Maar met de subsidiestop in het vooruitzicht is de Haagse vervoerder bang dat de veiligheid weer achteruit zou kunnen gaan, met name op de Randstadrailroute Den Haag CS - Oosterheem. De HTM gaat proberen het stadsgewest over te halen om de subsidie toch te verlengen.

Het stadsgewest laat in een reactie weten dat een speciale werkgroep onder leiding van regiobestuurder Peter Smit bespreekt of er wellicht toch geld moet worden gestoken in de veiligheid van de HTM.


Bericht geplaatst op dinsdag 29 december 2009
Bron: Omroep West; dinsdag 29 december 2009
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen | Veiligheid algemeen

Peter heeft op zaterdag 2 januari 2010 de volgende reactie geplaatst.

(Sociale) veiligheid RandstadRail

De (sociale) veiligheid in RandstadRail is ook in de late avonduren van groot belang. Het gewest Haaglanden moet de HTM de subsidie blijven verstrekken. Heeft Haaglanden het geld voor de subsidie niet, dan moet Haaglanden maar bij de gemeenten aan de RandstadRail gezamelijk maar lospeuteren.

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |