ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1780 / 1781 / 1782 >

Veel schade aan Veolia-bussen

maandag 28 september 2009

De bussen van vervoersmaatschappij Veolia hebben in de eerste vier weken in Haaglanden enorme schade geleden. Een woordvoerster en concessiedirecteur Haaglanden Ruud Verhulst van Veolia spreken beiden over een 'meer dan gemiddelde schade'. Verhulst zegt net te hebben bespeurd dat het tij aan het keren is.

Veolia zag met name in Den Haag veel bussen schade oplopen. Een ronde langs de vestigingen in de regio Haaglanden heeft Verhulst eind vorige week geleerd dat het aantal schadegevallen nu weer 'op peil' is. Dat hebben vestigingsmanagers hem verteld. Het komt bij de Veoliabussen momenteel met name neer op allerlei blikschades.

Cijfers en bedragen heeft de directeur echter niet voorhanden. Een woordvoerster van Veolia zegt dat aan het begin van een nieuwe concessie standaard meer valt te repareren aan bussen dan anders. De oorzaken worden gezocht in de nieuwe bussen, nieuwe routes en nieuwe chauffeurs. Zij moeten wennen aan hun voertuig.

Daarnaast moeten de chauffeurs de weg nog leren kennen. Een aantal is ook nieuw op de bus en moet daarom nog wennen aan de omvang van het voertuig. Directeur Verhulst stelt dat rijden op een bus anders is dan rijden op een touringcar, waarmee een chauffeur honderden kilometers rijdt. Daarnaast moeten de chauffeurs de weg nog leren kennen.


Bericht geplaatst op zondag 3 januari 2010
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 28 september 2009
Meer nieuwsberichten over | Bus algemeen | Persoonlijke ongevallen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |