ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1796 / 1797 / 1798 >

OV-Chipkaart nu ook in RandstadRail

maandag 1 februari 2010

In bus en tram kon het al een tijdje, maar vanaf maandag 1 februari is de OV-chipkaart ook te gebruiken in alle RandstadRail-voertuigen van HTM. Door in en uit te checken bij de kaartlezers die in ieder voertuig aanwezig zijn, kunnen reizigers met de OV-chipkaart betalen voor hun reis.

Strippenkaarten en abonnementen voorlopig nog geldig
Alle voertuigen van HTM zijn nu uitgerust met kaartlezers. U kunt dus al reizen met de OV-chipkaart. De OV-chipkaart wordt in heel Nederland gefaseerd ingevoerd. Iedereen krijg ruim de tijd om zijn strippenkaart op te maken. De overheid bepaalt wanneer de nationale vervoerbewijzen definitief worden afgeschaft. Tot die tijd kunt u bij HTM reizen met een strippenkaart of abonnement.
Ook de speciale HTM-kaartjes, zoals Dalurenretours en Dagkaarten zijn voorlopig nog te koop bij HTM Klantenservice en andere verkooppunten en geldig volgens de normale geldende voorwaarden.

Actie: koop nu een persoonlijke OV-chipkaart met automatisch opladen voor maar 1 euro!
Als u nu een persoonlijke OV-chipkaart aanschaft met automatisch opladen, betaalt u slechts 1 euro in plaats van € 7,50 voor uw OV-chipkaart. Deze kortingsactie geldt alleen voor OV-chipkaarten die via www.1eurochipkaart.nl worden gekocht. Op diezelfde website vindt u ook de overige actievoorwaarden.


Bericht geplaatst op zondag 7 februari 2010
Bron: HTM; maandag 1 februari 2010
Meer nieuwsberichten over | Tarieven & kaartjes | Tram algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |