ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1860 / 1861 / 1862 >

Weekend van 10 en 11 juli omleiding tram 3 en 4

zaterdag 10 juli 2010

In het weekend van 10 en 11 juli zijn de sporen tussen Centraal Station en Ternoot buiten gebruik. Op het viaduct worden de sporen vervangen. Tram 2 en 6 en RandstadRail 3 en 4 rijden een omleiding.

RandstadRail 3 en 4 richting Zoetermeer (rijden tot Den Haag Centraal Station)
De routes van RandstadRail 3 en 4 zijn gesplitst in 2 delen. RR 3 en 4 rijden vanaf Loosduinen en De Uithof tot Den Haag Centraal Station. U kunt hier overstappen op de Erasmuslijn van de RET, deze rijdt vanaf Den Haag Centraal Station naar Laan van NOI, Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg, Forepark en Leidschenveen. Bij de halte Leidschenveen hervatten RandstadRail 3 en 4 de routes richting respectievelijk Zoetermeer Centrum-West (via de Krakeling) en Zoetermeer Javalaan.

andstadRail 3 en 4 in de richting Loosduinen en De Uithof (rijden tot Leidschenveen)
De routes van RandstadRail 3 en 4 zijn gesplitst in 2 delen. RR 3 en 4 rijden vanaf Zoetermeer Centrum-West en Zoetermeer Javalaan tot Leidschenveen. U kunt hier overstappen op de Erasmuslijn van de RET, deze rijdt vanaf Leidschenveen naar Forepark, Leidschendam-Voorburg, Voorburg 't Loo, Station Laan van NOI en Centraal Station. Bij de halte Centraal Station hervatten RandstadRail 3 en 4 de routes richting respectievelijk Loosduinen en De Uithof.

Vervallen haltes RandstadRail 3 en 4
Forepark, Leidschendam-Voorburg, Voorburg 't Loo, Station Laan van NOI en Beatrixkwartier. De vervallen haltes zijn, met uitzondering van de halte Beatrixkwartier, wel bereikbaar met RandstadRail Erasmuslijn.

LET OP!
Voor de 2 laatste ritten van RandstadRail 3 en 4 rijdt er tussen de halte Leidschenveen en het Den Haag Centraal Station een pendelbus omdat de Erasmuslijn eerder stopt met rijden dan RandstadRail 3 en 4.

OV-chipkaart
Als u reist met een OV-chipkaart en u wilt overstappen, denkt u er dan aan om eerst uit te checken in het voertuig waar u op dat moment mee reist. Vervolgens checkt u weer in op het voertuig waar u op overstapt. Het basistarief wordt binnen 35 minuten, niet opnieuw berekend, de OV-chipkaart herkent dat u overstapt. Stapt u twee keer over checkt u dan beiden keren in- en uit. Op een aantal uitstappunten gelden aangepaste regels, houdt u de omroepberichten daarvoor in de gaten.


Bericht geplaatst op donderdag 8 juli 2010
Bron: HTM; donderdag 8 juli 2010
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |