ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1900 / 1901 / 1902 >

Verdacht pakketje bij station Zoetermeer

donderdag 18 november 2010

Het verdachte pakketje in een trein bij station Zoetermeer blijkt loos alarm. Volgens politie Haaglanden gaat het om een vergeten koffer. Na de vondst werden de perrons drie en vier ontruimd en de Nelson Mandelabrug afgezet.

Explosievenverkenners van politie Haaglanden hebben het pakketje onderzocht en het bleek dus om een koffer te gaan. Volgens een politiewoordvoerster kun je in dit soort situaties geen risico nemen. Treinreizigers tussen Zoetermeer en Den Haag hebben even last gehad van vertragingen, maar het treinverkeer komt nu weer langzaam op gang.

Bericht Nu.nl

Twee perrons op het station van Zoetermeer en een voetgangersbrug zijn donderdagavond korte tijd ontruimd geweest wegens de vondst van een verdacht koffertje in een trein. Op last van de politie reden er tussen Zoetermeer-Oost en Den Haag Ypenburg geen treinen. Explosievenexperts meldden rond 18:55 uur dat het loos alarm was.
Reizigers tussen Gouda en Den Haag Centraal moeten volgens spoorbeheerder Prorail rekening houden met een vertraging van meer dan dertig minuten. Prorail verwacht dat de treindienst rond 19:30 uur weer normaal is.
De verwachting is dat de ontruimde perrons en de Nelson Mandelabrug, die twee spoorlijnen kruist, zo snel mogelijk weer worden vrijgegeven. Het koffertje is vermoedelijk door iemand vergeten, meldt een politiewoordvoerder. "We hebben dit serieus opgepakt. Het is toch middenin de spits. De veiligheid staat voorop."


Bericht geplaatst op vrijdag 19 november 2010 | Laatste update op vrijdag 19 november 2010
Bron: Omroep West; donderdag 18 november 2010
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda | Station Zoetermeer/zuidweg

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |