ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1926 / 1927 / 1928 >

Nieuwe dienstregeling Veolia Transport Haaglanden per 12 december 2010

zondag 12 december 2010

Op zondag 12 december a.s. verandert de dienstregeling van Veolia Transport Haaglanden. Hieronder vindt u de belangrijkste wijzigingen in de dienstregeling. De vertrek- en aankomsttijden van veel lijnen zijn aangepast, zodat veel aansluitingen beter zijn. In een beperkt aantal gevallen kunnen de gewijzigde tijden ook leiden tot minder goede aansluitingen.

Lijn 50 Zoetermeer – Rijswijk
Tijdens de zomer- en kerstvakantie vervalt een aantal ritten tijdens de spitsuren.
Lijn 53 Zoetermeer – Den Haag
Vervalt. Alternatieven zijn de lijnen 380 en 383 van Connexxion.
Lijn 70 / 71 / 72 van en naar Centrum West via Noordhove/Rokkeveen/Dorp
De verbinding tussen Noordhove en station Zoetermeer wordt beter omdat de bus minder lang stil staat op Centrum West. Lijn 70 uit Noordhove rijdt na Centrum West verder als lijn 71 en lijn 72 rijdt na aankomst op Centrum West door als lijn 70 naar Noordhove. Door wijziging van vertrektijden zijn de aansluitingen op de stoptrein richting Gouda bij station Zoetermeer ook verbeterd.
Op lijn 70 vervalt een aantal ritten in de spits tijdens de zomer- en kerstvakantie.
Lijn 74 van en naar Centrum West via Station Oost - Lansinghage
In de ochtend worden er extra ritten gereden. De aansluiting op de treinen bij station Zoetermeer Oost wordt iets verruimd.
Lijn 77 van Centrum West naar Oosterheem via Snowworld – Station Driemanspolder
Tijdens de spitsuren worden er extra ritten gereden; tussen de middag vervallen enkele ritten. De aansluitingen op de trein bij station Zoetermeer worden in beide richtingen verbeterd. De route van lijn 77 wordt in de loop van 2011 iets uitgebreid zodat voortaan ook bij de nieuwe halte Buytenparklaan (bij Snowworld) op de Amerikaweg wordt gestopt. Tot die tijd blijft de halte Hoflaan de dichtstbijzijnde halte voor de begraafplaats/crematorium en Snowworld.
Lijn 121 / 51 Zoetermeer – Delft
De vertrektijden wijzigen, zodat bij station Zoetermeer en bij RandstadRail station Pijnacker betere aansluitingen ontstaan. Tijdens de zomer- en kerstvakantie vervalt een aantal ritten tijdens de spitsuren. De sneldienstritten rijden voortaan onder lijnnummer 51 (deze ritten rijden buiten Pijnacker om en stoppen in Delft ook bij de halten TNO/Zuidpolder en Stieltjesweg).

De dienstregeling is ook te vinden op website www.veolia-transport.nl. Reizigers kunnen daar ook de lijnfolders en lijnennetkaart online vinden en desgewenst zelf printen.
De lijnfolders zijn tevens gratis verkrijgbaar bij de Veolia-chauffeurs en bij de Servicepunten in Delft (Totaal Gemak Amiro, Brabantse Turfmarkt 49, Delft) en Zoetermeer (Veolia Transport, Kelvinstraat 55, Zoetermeer). De lijnennetkaart is eveneens te koop bij de Servicepunten voor €0,50 per stuk.
Bij Subway, Centrum West 43, Zoetermeer zijn de lijnfolders ook gratis verkrijgbaar.


Bericht geplaatst op dinsdag 7 december 2010
Bron: Veolia Transport; dinsdag 30 november 1999
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV priv้ een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |