ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 1928 / 1929 / 1930 >

Buslijn 50 zorgt voor ochtendhumeuren en boze blikken

donderdag 18 november 2010

Rond 10 over 9 's ochtends is een beeld van reizigers die geďrriteerd op hun horloge kijken standaard op Viaduct Afrikaweg. Bus 50 van Veolia die richting Rijswijk rijdt, komt op dit tijdstip structureel te laat. "Ik werk sinds drie maanden in Rijswijk," zegt een geërgerde forens Richard. "De bus komt minstens drie keer in de week te laat. Dan ben ik dus ook te laat op mijn werk. "Ik heb al twee waarschuwingen gekregen. Een bus eerder of later nemen zou niet nodig moeten zijn. Ik heb inmiddels al vier e-mails gestuurd."
De buchauffeurs op lijn 50 vinden de vertraging ook 'niet ideaal' omdat het 'van hun pauzetijd af gaat'.
"Belachelijk," zegt Richard. "Je bent een bedrijf en je hoort klantvriendelijk te zijn. Pas de dienstregeling op die tijd aan, dan is het probleem verholpen."
Bus 121 vanuit Delft verandert op station Centrum West in bus 50. Wanneer in Delft stremmingen zijn, werkt dit door in de dienstregeling van bus 50, verklaart een woordvoerster van Veolia. "Bus 121 kent wat problemen met de tijden, maar daarover hebben we niet veel klachten binnengekregen."
Veolia laat weten dat het moeilijk is het probleem nu op te lossen. Met de nieuwe dienstregeling, die in december ingaat, is lijn 121 zo aangepast dat de vertraging verholpen moet zijn.


Bericht geplaatst op zaterdag 11 december 2010
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van donderdag 18 november 2010
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande tijdelijke stremmingen en aanpassingen bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |