ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2012 / 2013 / 2014 >

RegioTaxi staat onder druk

zaterdag 25 augustus 2007

In navolging van Delft en Westland pleit ook de Zoetermeerse politiek voor drastische verbetering van het functioneren van RegioTaxi Haaglanden. Het bedrijf, dat ook mensen met een lichamelijke beperking vervoert, functioneert volgens de partijen nu niet zoals het zou moeten.
RegioTaxi stelt momenteel 93 procent van de ritten op tijd wordt uitgevoerd. GroenLinks zegt dat 100 procent van de ritten vlekkeloos zou moeten verlopen. "Het is goed dat mensen klagen. Laten ze dat blijven doen," zegt Sjef van Put van GroenLinks. RegioTaxi zegt dat het steeds beter gaat met het vervoer. Maar na het verschijnen van een publicatie over dit onderwerp in het Algemeen Dagblad werden veel klachten gehoord.
Volgens VVD-raadslid Marijke van der Meer is de kwaliteit achteruit gegaan sinds RegioTaxi wordt verzorgd door vervoerbedrijf BRT. Van der Meer: "Als het niet snel beter gaat, zullen we moeten overwegen of we niet een ander bedrijf in de arm kunnen nemen.:
Veel partijen kennen de problemen. "Het gaat om een kwetsbare groep en dit vervoer moet gewoon goed zijn. Het kan niet zo zijn dat mensen soms uren moeten wachten of dat het vervoer zelfs helemaal niet verschijnt," zegt Rob Janssen, fractievoorzitter van de PvdA.
Ook de SP-fractie in de Zoetermeerse gemeenteraad heeft de problemen rondom de RegioTaxi hoog op de agenda staan. "Maar uitzonderingen van mensen die een keer pech hebben blijven er altijd," zegt DaniŽl Westhoek van de SP.


Bericht geplaatst op zondag 5 juni 2011
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zaterdag 25 augustus 2007
Meer nieuwsberichten over | Regiotaxi

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |