ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 203 / 204 / 205 >

Broer en zus in trein mishandeld

vrijdag 18 oktober 2002

Een broer en zus zijn vrijdagavond in de Sprinter zonder directe aanleiding ernstig mishandeld door een groep jongeren. Twee van de aanvallers konden korte tijd later in Zoetermeer worden aangehouden.
De slachtoffers, een 20-jarige man uit Voorburg en zijn 18-jarige zus uit Den Haag, zaten in de trein richting Zoetermeer. Rond tien uur stapten bij station Voorweg de jongeren in. Door nog onbekenden reden keerde de groep zich tegen het tweetal. De groep stapte vervolgens uit op station Palenstein. Op het Croesinckplein konden twee verdachten worden aangehouden: een 14-jarige Hagenaar en een 20-jarige man uit Alphen aan de Rijn.
Volgens getuigen ging het om jongeren met een donkere huidskleur,die allen dreadlocks droegen. Ze waren overwegend gekleed in lange, donkere jassen. Bij de groep zouden ook meisjes hebben gezetten.
In het ziekenhuis bleek de Voorburger een gebroken oogkas te hebben opgelopen. Hij is inmiddels geopereerd. Zijn zus kon het een wekadvies het ziekenhuis verlaten.
Getuigen van de mishandeling kunnen contact leggen met de politie te Zoetermeer via 079-3296110.

Letterlijk bericht Haagsche Courant editie Zoetermeer 21 oktober 2002
Bericht toegevoegd op 22 oktober 2002

Aanvulling 26 oktober 2002
De politie heeft op woensdagavond 23 oktober twee nieuwe aanhoudingen verricht. Het aantal arrestaties komt hiermee op vier; twee verdachten zijn 15 jaar oud, de andere twee 14 en 20.
Op 23 oktober werden in de trein bij station Palenstein de twee andere verdachten gesignaleerd en aangehouden. De verdachten zouden volgens getuigen deel uit gemaakt hebben van een groep van ongeveer tien jongeren, allen met een donkere huidskleur en dreadlocks. De Zoetermeerse en de spoorwegpolitie die in deze zaak samenwerken, hopen op korte termijn meer aanhoudingen te verrichten. Om dit te bereiken, wordt nomgaals een dringend verzoek gedaan op getuigen.

Bron aanvulling: Haagsche Courant editie Zoetermeer 24 oktober 2002
Aanvulling toegevoegd op 26 oktober 2002


Bericht geplaatst op dinsdag 22 oktober 2002
Bron: zie bericht
Meer nieuwsberichten over | 18 oktober 2002

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |