ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2055 / 2056 / 2057 >

Reizigers goed voorbereid

dinsdag 12 december 2006

De invoering van de nieuwe dienstregeling van de NS en busmaatschappij Connexxion heeft in Zoetermeer niet voor grote problemen gezorgd. De meeste reizigers bleken goed op de hoogte van de veranderingen. Tussen Zoetermeer en Utrecht rijden sinds zondag geen sneltreinen meer. Reizigers zijn aangewezen op stoptreinen. De Intercity rijdt station Zoetermeer voorbij. Tot ergenis van veel reizigers moeten ze overstappen in Gouda, dat wel wordt bediend door de intercity. Wie blijft zitten in de stoptrein tot Utrecht, doet er tien minuten langer over dan bij de oude NS-dienstregeling. Problemen ontstonden vanmorgen met stadsbus 70 van Noordhove naar Centrum West.
Een volle bus reeds langs een halte bij de Azïeweg op de grens van De Leyens en Noordhove/Seghwaert/ Hier stonden ook reizigers richting Rijswijk die bij Centrum West moeten overstappen op bus 50. Die lijn rijdt namelijk niet meer door naar Seghwaert.
Busvervoerder Connexxion erkent dat sommige bussen haltes voorbijrijden. "Doordat RandstadRail niet rijdt, is het erg druk op lijn 70," legt een woordvoerder van Connexxion uit. "Een chauffeur mag als hij een volle bus heeft, niemand meer toelaten. Tussen zeven uur en half negen is de frequentie op lijn 70 wel verhoogd: elke acht minuten rijdt een bus."
Lang niet bij alle bushaltes in Zoetermeer hingen de nieuwe vertrektijden. Connexxion belooft dat nog voor het einde van deze week alle tijdschema's aan de nieuwe dienstregeling zijn aangepast.


Bericht geplaatst op zaterdag 27 augustus 2011
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van dinsdag 12 december 2006
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling trein | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |