ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2057 / 2058 / 2059 >

Rover houdt situatie lightrail in de gaten

woensdag 6 december 2006

"Het hele product RandstadRail heeft inmiddels zijn geloofwaardigheid verloren en fungeert op een teleurstellend niveau", aldus reizigersvereniging Rover. Toch vinden zij het stilleggen door de Inspectie van Verkeer en Waterstaat een verstandige maatregel. Voor de komende tijd -uren, dagen of weken- dringt Rover aan op soepel verlopend vervangend vervoer, en dat er eerlijke en overvloedige informatie komt voor de gedupeerde reizigers. Met name over de gevolgen voor hen in de komende periode.
Rover vindt dat het bovendien vanzelfsprekend dat het vervoer de komende periode gratis moet zijn, zoals de HTM reeds bekend heeft gemaakt.
Ook dringen zij aan op een goede informatievoorziening. De eerste dagen na de stillegging was de informatievoorziening richting reizigers op de haltes in Zoetermeer minimaal.
Alleen de spaarzame digitale infoschermen gaven aan dat de tram niet reed. Informatie is geen service, maar een onderdeel van de dienstverlening.
Rover houdt de komende tijd met verscherpte aandacht de situatie voor de OV-reiziger in het oog. Reizigers kunnen hun ervaringen delen zoetermeer at rover punt nl.


Bericht geplaatst op zondag 28 augustus 2011
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van woensdag 6 december 2006
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |