ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2077 / 2078 / 2079 >

Brand in Den Haag veroorzaakt afsluiting spoor en A12

donderdag 6 oktober 2011

Een brand in een bedrijfspand in Den Haag heeft donderdagavond veel problemen voor automobilisten en treinreizigers opgeleverd.
Het spoor van en naar Den Haag Centraal en de A12 (Utrechtsebaan) werden in de spits een uur lang afgesloten, vanwege de rookontwikkeling. Het vuur is door onbekende oorzaak uitgebroken in een zaak aan de Westvlietweg. In het gebouw zitten meerdere bedrijven.

Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn er geen gewonden gevallen. "Tot zover bekend waren er geen mensen aanwezig in het pand toen de brand uitbrak".

De brand begon rond 17:30 uur in een winkelpand waar lampen en kristal wordt verkocht. De brandweer heeft de omgeving enige tijd ontruimd, vanwege instortinggevaar van de muren. Met een groot aantal eenheden heeft de brandweer weten te voorkomen dat de brand is overgeslagen naar nabijgelegen panden.

Snelheidsbeperking
Rond 18.30 uur mocht het verkeer met snelheidsbeperking weer over één rijstrook van de snelweg, en kwam het treinverkeer weer op gang.
Wel hebben automobilisten op de A12 en treinreizigers die langs het stuk tussen Den Haag Centraal en Ypenburg moesten, nog lange tijd last van vertraging gehad.


Bericht geplaatst op donderdag 6 oktober 2011
Bron: Omroep West; donderdag 6 oktober 2011
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |