ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2105 / 2106 / 2107 >

Passagiers dupe van storing Randstadrail

dinsdag 27 september 2011

Alle Randstadrail-voertuigen in Zoetermeer en bij de halte Leidschenveen stonden gistermorgen iets voor eleven een half uur stil. De oorzaak: stroomuitval.
"Het netwerk wordt even gereset, dan kunnen we weer verder," zegt de machinist van de Randstadrail 4 optimistisch als het voertuig net een paar minuten bij Voorweg stilstaat. De passagiers zijn intussen al druk aan het bellen en twitteren. "Ben ik een keer op tijd, kom ik nóg te laat," zegt een meisje dat op weg is naar school.
Na tien minuten wordt iedereen verzocht uit te checken met zijn OV-chipkaart, omdat ook het voertuig wordt uitgezet. "Ik ben bang dat het nog wel even gaat duren," laat de machinist dan weten. De meeste passagiers besluiten daarop dan maar buiten te wachten.
"Ik moet naar het ID-college bij Palenstein," zagt de 19-jarige Mo. "Ik was al te laat, maar nu mis ik nog meer van de lessen." Er zit niets anders op dan te wachten tot de storing voorbij is. "Lopen heeft toch geen zin, dan ben ik nog wel even bezig."
Al Hilal uit Meerzicht is ook maar uitgestapt. Hij is op weg naar het Stadshart. "Ik ga boodschappen doen, dus ik heb niet zo'n haast," zegt hij. "Maar voor al die studenten is het wel vervelend."
Dan, bijna een half uur later, is de stroomstoring verholpen. De lichten springen weer aan en iedereen kan instappen.


Bericht geplaatst op zondag 6 november 2011
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van woensdag 28 september 2011
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |