ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2116 / 2117 / 2118 >

Geen speciale verbinding FOC naar Stadshart

maandag 10 oktober 2011

Een definitief besluit over de komst van een Factory Outlet Center (FOC) naar bedrijventerrein Bleizo wordt waarschijnlijk maart volgend jaar genomen. Dat blijkt uit een memo van wethouder Bé Emmens (VVD, economische zaken) aan de gemeenteraad.
Een speciale, attractieve verbinding tussen het FOC en het Stadshart, een wens van Leefbaar Zoetermeer, zal er niet komen. Beide winkelgebieden worden straks al verbonden met Randstadrail. Een verbinding 'met een recreatief karakter' naar Berkel en Rodenrijs wordt nog onderzocht.
Inmiddels is al uitgebreid gekeken naar de verkeerstoename na realisatie van het FOC. Daaruit blijkt dat de wegen rondom Bleizo aangepast moeten worden om een overbelasting van het wegennet te voorkomen.
Een andere wens van de gemeenteraad, het compenseren van Zoetermeerse winkeliers die een product verkopen dat ook in het FOC wordt verkoch, gaat het waarschijnlijk niet halen. De compensatie is 'juridisch complex en mogelijk in strijd met regelgeving'.


Bericht geplaatst op maandag 14 november 2011
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 10 oktober 2011
Meer nieuwsberichten over | Station Lansingerland-Zoetermeer

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |