ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2137 / 2138 / 2139 >

Handige info over puntenkaart

vrijdag 2 februari 2007

Tijdens de informatieavond over RandstadRail en het vervangend vervoer werd duidelijk dat er veel vragen zijn over de RandstadRail zelf maar ook over het vervangend vervoer.
Voor veel mensen is niet duidelijk wat de kosten zijn en waar ze bijvoorbeeld puntenkaarten kunnen kopen. Daarom wat informatie op een rijtje.
Er zijn vier puntenkaarten. Een 1-puntkaart kost €1,20, een 2-puntenkaart kost €2,20, een tien puntenkaart kost €20,- (€6,50 reductietarief) en een 45-puntenkaart kost €45,- (€23,- reductietarief). Voor ritten binnen Zoetermeer heeft men voldoende aan ้้n punt, dit geldt ook voor andere korte ritten zoals van Leidschendam naar Den Haag.
Alle lange ritten zoals van Zoetermeer naar Den Haag kosten 2 punten.
Het reductietarief geldt voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar, houders pas 65+, houders van een OV-studentenkaart. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis.
De 10- en 45-puntenkaart zijn in Zoetermeer te koop bij Hoogvliet Supermarkt in Oosterheem, Puttershoekstraat 115; D. Sonneveld, Westwaarts 22 bij Centrum West; mobiele verkoopbus HTM, busplatform Centrum West; Bruna, Petuniatuin 43 bij Seghwaert; The Read Shop, Meeuwenveld 7 bij Leidsewallen; The Read Shop, Broekwegzijde 120 bij De Leyens; The Read Shop, Hannie Schaftrode 144a in Buytenwegh; D. Sonneveld, Middenwaard 70a in Meerzicht; Kamber Tabac winkeltje, Mandelabrug in Driemanspolder; Hoogvliet Supermarkt, Juliana van Stolberglaan 21 in Delftsewallen; D. Sonneveld Tabac&Gifts, Lijnnbaan 285 in Noordhove.
Voor info over het vervangend vervoer kan men bellen naar 0800-6061. Ook gaat de gemeente binnenkort een meldpunt voor klachten openen.


Bericht geplaatst op zondag 18 december 2011
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van vrijdag 2 februari 2007
Meer nieuwsberichten over | Vervangend vervoer Krakeling 2006 / 2007 | Tarieven & kaartjes

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV priv้ een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |