ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2138 / 2139 / 2140 >

Waar blijft het centrale meldpunt klachten over RandstadRail?

donderdag 22 maart 2007

Er komt een telefoonnummer en een e-mailadres om klachten over RandstadRail kwijt te kunnen. Die belofte werd op 29 januari gedaan door wethoude Pieter Smit (D66) om de gedupeerde reizigers enigzins tegemoet te komen. Hun grote ongenoegen richtte zich vooral op de kwaliteit van het vervangende vervoer. Het meldpunt is er nog steeds niet.

"Bijna gereed", meldde de wethouder onlangs. Bijna gereed blijkt de bouw van het centrale meldpunt te zijn dat onderdeel gaat worden van de website van RandstadRail. Het is onbekened hoeveel langer het meldpunt nog op zich laat wachten.
Klaarblijkelijk is niet gekozen voor een pragmatische oplossing om de klagende reiziger zo snel mogelijk aan te kunnen horen. Dat was de uitgesproken behoefte. Maar helaas, geen simpel gemeentelijke telefoonnummer en ook geen e-mailadres op de site van de gemeente Zoetermeer. Hadden die niet veel eerder in de lucht kunnen zijn dan het meldpunt op de internetsite van RandstadRail?
Voorlopig zijn we bijna twee maanden verder sinds de toezegging werd gedaan. En al die tijd is hard gewerkt aan de internet-oplossing en aan de organisatie van het meldpunt daarachter, zoals een woordvoerster van de gemeente zei. Maar al die tijd kon je als ontevreden reiziger klagen wat je wilde, centraal klagen was er niet bij. "Bijna gereed" is bijna RandstadRail inmiddels wel een rekbaar begrip gebleken.


Bericht geplaatst op maandag 19 december 2011
Bron: Nieuwsblad Zoetermeer van donderdag 22 maart 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |