ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2140 / 2141 / 2142 >

Colleges zien wenselijkheid station Bleizo

dinsdag 6 maart 2007

De colleges van Zoetermeer en Lansingerland zijn overeengekomen op de kortst mogelijke termijn een studie te laten verrichten naar de noodzakelijke voorwaarden die vervuld moeten worden om van Bleizo een succes te maken.

Op dinsdag 6 maart 2007 hebben de colleges van Zoetermeer en Lansingerland nader met elkaar kennis gemaakt om te praten over thema’s die voor beide gemeenten van belang zijn waaronder verkeer en vervoer, werkgelegenheid, ICT en dienstverlening. Bijzondere aandacht was er voor de mogelijke realisatie van het vervoersknooppunt Bleizo.

Beide colleges zien gezamenlijk de wenselijkheid van de ontwikkeling van een nieuw NS-station Bleizo, op de grens van Lansingerland en Zoetermeer. Bleizo is gepland op de plaats waar de toekomstige Oosterheemlijn/RandstadRaillijn de spoorlijn Zoetermeer - Gouda en de A12 kruist. Hiermee ontstaat een regionaal openbaar vervoersknooppunt.

Beide colleges zijn overeengekomen op de kortst mogelijke termijn een studie te laten verrichten naar de noodzakelijke voorwaarden die vervuld moeten worden om van Bleizo een succes te maken.

Aan Gerrit Ybema is opdracht gegeven te onderzoeken welke vormen van ruimtelijke bestemming en inrichting (waaronder ook woningbouw en agrobusiness te rekenen) in de omgeving van de locatie Bleizo tot die noodzakelijke voorwaarden behoren.


Bericht geplaatst op maandag 19 december 2011
Bron: Postiljon/Zoetermeer Dichtbij van donderdag 8 maart 2007
Meer nieuwsberichten over | Station Lansingerland-Zoetermeer

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |