ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2146 / 2147 / 2148 >

Afbouw halte Voorweg Laag en Hoog

vrijdag 9 februari 2007

De perrons van de haltes Voorweg Laag en Voorweg Hoog zijn gereed, inclusief de perronkappen met verlichting. Alleen op de halte Voorweg Laag staan nog een aantal tijdelijke lichtmasten die binnenkort worden vervangen door de definitieve lichtmasten. Eind januari zijn de laatste twee liften ingehesen, de eindmontage vindt deze maand plaats. Begin maart worden de liften in gebruik genomen.

Nieuwe hekwerken op Voorweg Hoog zijn in november gemonteerd met uitzondering van enkele passtukken. de tijdelijke voorzieningen worden medio februari vervangen door definitieve passtukken.

De nieuwe prefab trappen zijn eind vorig jaar allemaal geplaatst. Bestrating en aansluiting op de omgeving wordt gekoppeld aan het verwijderen van het ketenpark van de aannemer.

Medio februari wordt het noordelijk perronspoor nog enkele centimeters verlaagd, waardoor de tijdelijke voorziening op het perron voor een gelijkvloerse instap kan worden verwijderd.


Bericht geplaatst op maandag 26 december 2011
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 9 februari 2007
Meer nieuwsberichten over | RandstadRail

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |