ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2154 / 2155 / 2156 >

Stremming bij Beatrixkwartier op 31 januari

maandag 30 januari 2012

Door een stremming in de omgeving van Beatrixkwartier rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum-West – Den Haag Loosduinen
De route van RandstadRail 3 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Centrum-West de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar de halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof
De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. Randstadrail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

Reizigers kunnen gebruik maken van:
* Randstadrail 3 en 4. Reizigers richting Zoetermeer kunnen bij Station Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen naast Ministerie van SZW (beneden) en overstappen bij de reguliere halte voor RandstadRail Laan van NOI (boven) Reizigers richting Den Haag kunnen bij de halte Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen bij de halte Laan van NOI (boven) en overstappen bij de halte naast het Ministerie van SZW. (beneden)
* RandstadRail 3 en 4 in Den Haag stoppen bij de halte Ternoot. Deze ligt op loopafstand van de vervallen halte Beatrixkwartier.


Bericht geplaatst op zaterdag 4 februari 2012
Bron: HTM; maandag 30 januari 2012
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |