ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2165 / 2166 / 2167 >

"Gemeente moet met HTM tot oplossing komen"

vrijdag 24 februari 2012

De SP is niet te spreken over de prestaties van de HTM tijdens de sneeuwval begin deze maand. De Zoetermeerse fractie roept daarom het college van burgemeester en wethouders op om samen met de HTM tot een oplossing te komen.
Gedurende de periode met sneeuw en lichte vorst had de Randstadrail geregeld te maken met storingen. Volgens de SP ging het vooral om wisselstoringen en problemen met het signaleringssysteem. Ook de voertuigen zelf vertoonden gebreken, met name aan de luchtbehandeling en de reminrichting. Tenslotte hield ook de informatievoorziening te wensen over.
De politieke partij wil daarom dat het college de HTM aanspreekt op de onderbrekingen in de dienstverlening. De gemeente en de vervoerder moeten samen een oplossing zien te vinden om dergelijke situaties te voorkomen. Verder wil de SP weten of het college nog vertrouwen heeft in de directie van de HTM.
Als mogelijke oplossingen draagt de partij aan om bij seinstoringen op zicht te rijden en wissels te voorzien van handbediening. Daarnaast stelt de SP een knip in de route voor bij incidenten in de Haagse binnenstad: gebruik Den Haag Centraal in dat geval als eindpunt.


Bericht geplaatst op zaterdag 17 maart 2012
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van vrijdag 24 februari 2012
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |