ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2270 / 2271 / 2272 >

Buurt maakt zich niet al te druk over gevaar van aardgasbussen in stalling

zaterdag 23 juni 2012

Bedrijven aan de Kelvinstraat reageren met grote verbazing op de berichten rond de gevaarlijke situatie bij de busstalling. De gemeente droeg streekvervoerder Veolia deze week op om per direct de dertig aardgasbussen niet meer in de binnenstalling te zetten, omdat dit voor gevaarlijke situaties zou zorgen. Uit onderzoek is gebleken dat er een verhoogd explosiegevaar zou zijn ontstaan.
"We hebben het gelezen in de krant," reageert een medewerker van Bos Autoschade op de situatie bij de busstalling, die pal tegenover de zaak zit. "Het opvallendste vond ik dat het zo lang heeft geduurd voordat er iemand achter is gekomen. In Den Haag is een jaar geleden al aan de bel getrokken. Toch gek dat het hier nu pas wordt ontdekt."
Overigens heerst er bij Bos geen angst dat het gruwelijk misgaat bij de buren. "De bussen staan alleen 's nachts binnen, en dan is hier niemand," aldus een medewerker.
Ook Anja Broer van Dierentehuis Zoetermeer, dat naast de garage is gevestigd, maakt zich niet heel druk over de berichtgeving. "Daar zijn we denk ik nuchtere Nederlanders voor," stelt zij. "Ik heb het gevoel dat het een beetje een storm in een glas water is. Er zal toch wel goed onderzoek naar zijn gedaan voor ze die bussen hier binnen hebben gezet? Anders krijg je die vergunning natuurlijk nooit. In Den Haag hebben de bussen ook gewoon binnen gestaan. Ik denk dat het allemaal wel meevalt."
Twee dagen na de berichtgeving over het gevaar van de dertig aardgasbussen heeft de gemeente Zoetermeer laten weten dat met Veolia is gesproken. Daarbij heeft de streekvervoerder toegezegd dat het de bussen vanaf nu buiten op het terrein aan de Kelvinstraat gaat zetten.


Bericht geplaatst op zondag 27 januari 2013
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van zaterdag 23 juni 2012
Meer nieuwsberichten over | Bus algemeen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |