ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2273 / 2274 / 2275 >

Voorbereiding nieuwe dienstregeling openbaar vervoer 2014

donderdag 17 januari 2013

Het Stadsgewest Haaglanden is opdrachtgever voor het openbaar vervoer in de regio Haaglanden. Dat betekent onder andere dat het Stadsgewest in samenwerking met de vervoerbedrijven en de Haaglanden-gemeenten de dienstregeling voor bus, tram en Randstadrail voorbereidt.

Het Stadsgewest Haaglanden gaat met de voorbereiding van de dienstregeling 2014 van start. Net als in 2013 zijn er ook in 2014 werkzaamheden gepland die van invloed zijn op de routes van het openbaar vervoer. Daardoor is er nauwelijks ruimte voor andere aanpassingen in de dienstregeling.

Procedure
Het Stadsgewest Haaglanden bespreekt samen met de openbaar vervoerbedrijven de mogelijkheden van de noodzakelijke omleidingsroutes. Deze voorstellen worden voorgelegd aan de Haaglanden-gemeenten en het Regionaal Overleg Consumentenorganisaties Openbaar Vervoer Haaglanden. Eind juni/begin juli 2013 stelt het dagelijks bestuur van het Stadsgewest Haaglanden de wijzigingsvoorstellen van de dienstregeling 2014 vast. De definitieve dienstregeling 2014 wordt door de vervoerbedrijven vastgesteld en start begin december 2013.

Reageren
Ondanks dat er weinig route is voor extra aanpassingen naast de noodzakelijk omleidingen, staat het Stadsgewest open voor uw suggesties over de dienstregeling 2014 van bus, tram en Randstadrail in Haaglanden. U kunt uw suggesties voor 8 februari 2013 sturen aan het Stadsgewest Haaglanden, afdeling openbaar vervoer, Postbus 66, 2501 CB Den Haag.


Bericht geplaatst op zondag 27 januari 2013
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van donderdag 17 januari 2013
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |