ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2347 / 2348 / 2349 >

Reizigersorganisatie Rover wil oplossing problemen RandstadRail

woensdag 17 april 2013

Reizigersorganisatie Rover wil snel een oplossing voor de problemen op het Haagse deel van de Rotterdamse metro. De laatste tijd zijn er namelijk veel vertragingen op het traject. Er zijn vooral vertragingen op het stuk tussen Zoetermeer en Voorburg, ter hoogte van het Forepark in Den Haag Leidschenveen.
Die vertragingen komen doordat de wissels het niet goed doen. RET-directeur Pedro Peters twitterde dat hij de irritatie begrijpt, maar dat de HTM destijds heeft gekozen voor een andere, kwetsbaarder 'aandrijving' van de wissels. RTV Rijnmond vertelt ook over de problemen van de RandstadRail.

Vandaag rijden RandstadRail 3 en 4 voor het eerst in dagen op tijd. Maar Reizigersorganisatie Rover wil toch dat er zo snel mogelijk een oplossing komt voor de regelmatig terugkerende problemen met RandstadRail. De vertraging duurt tussen de 15 en 20 minuten, zo liet een woordvoerster van de HTM dinsdagochtend weten.

Reizigersorganisatie Rover is een vereniging van OV-reizigers, voor OV-reizigers. De naam 'Rover' staat voor 'Reizigers Openbaar Vervoer'.


Bericht geplaatst op maandag 20 mei 2013
Bron: Postiljon/Zoetermeer Dichtbij van woensdag 17 april 2013
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |