ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2349 / 2350 / 2351 >

Haaglanden zoekt oplossing voor RandstadRail problemen

woensdag 24 april 2013

Problemen op het RandstadRail-traject tussen Zoetermeer en Den Haag hebben deze maand tot veel irritatie geleid bij reizigers. "Ook gistermiddag waren er weer vertragingen. Opnieuw waren wissels de oorzaak. Dit keer werden ook reizigers richting Zoetermeer getroffen." Mede omdat het de afgelopen winter ook al een aantal keren flink mis ging.

Over de winterproblemen werd door Haaglanden al eerder onderzoek toegezegd. Bespreking van de resultaten van het onderzoek staat voor juli op de agenda van het Algemeen Bestuur van Haaglanden.

Naar aanleiding van de recente problemen hebben de Zoetermeerse leden van het Algemeen Bestuur van Haaglanden er op aangedrongen het onderzoek niet te beperken tot de overlast in de winter, maar breder te kijken hoe de bedrijfszekerheid van de lijn Zoetermeer – Den Haag vv kan worden verhoogd.
Daarop is een snelle reactie gekomen.

De opstellers van de brief vanuit Zoetermeer zijn blij met dit snelle antwoord waarmee de portefeuillehouder (Peter Smit – Den Haag) duidelijk laat blijken dat hij zijn verantwoordelijkheid wil nemen.
Wij wachten de resultaten van het brede onderzoek af. Hopelijk draagt dit bij aan de noodzakelijke verbetering van het functioneren van RandstadRail.


Bericht geplaatst op maandag 20 mei 2013
Letterlijk bericht ZoetermeerNieuws van woensdag 24 april 2013
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |