ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2350 / 2351 / 2352 >

Rover-Zoetermeer vraagt mening reizigers

donderdag 16 mei 2013

Reizigersvereniging Rover afdeling Zoetermeer houdt een enquête om de maatschappelijke noodzaak van station Bleizo te onderzoeken.

Er wordt veel gesproken over station Bleizo en de infrastructuur daaromheen. Het station is voorzien nabij de A12 op de grenzen van Zoetermeer en Lansingerland. Er zijn hierover veel ideeën vanuit de gemeenten, het Stadsgewest Haaglanden en de provincie. Rover-Zoetermeer is positief over het station, maar vindt het vooral belangrijk om te weten hoe de reiziger er over denkt.

Voorwaarden
Rover verbindt wel voorwaarden aan die positieve houding. Zo vindt de belangenorganisatie het van belang dat station Zoetermeer-Oost blijft. Dit station trekt veel reizigers uit Rokkeveen. Ook mogen de Intercity's en sprinters geen last hebben van de komst van station Bleizo. Andere voorwaarden zijn goede bereikbaarheid met de auto en de plaatsing van bewaakte fietsenstallingen. Tot slot is de wens van Rover dat ZoRo-bus op termijn een tramverbinding wordt door RandstadRail naar Rotterdam door te trekken.

Online onderzoek
De uitkomsten van het online onderzoek moeten duidelijk maken hoe reizigers denken over het station. Die informatie wordt gebruikt in de gesprekken van Rover met betrokken overheden en NS. Rover-Zoetermeer roept iedereen dan ook op de enquête in te vullen.

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Het invullen van de enquête kost een paar minuten.

Rover afdeling Zoetermeer operationeel
Rover afdeling Zoetermeer is, na een aantal jaar van afwezigheid, weer in Zoetermeer vertegenwoordigd om de belangen van de lokale reizigers te behartigen.

Ga voor meer informatie naar de website http://zoetermeer.rover.nl. Op de lokale website is veel informatie te vinden over het lokale openbaar vervoer in Zoetermeer zoals dienstregelingen, formulier voor melding van problemen met de Randstadrail, publieke verslagen van het consumentenoverleg van het Rocov Haaglanden en nog veel meer nieuws over het OV.

Als u mee wilt denken met openbaar vervoer van regio Zoetermeer nog beter te maken meld je dan aan via het contactformulier of deel je ervaringen via de LinkedIn groep Rover voor Zoetermeerse Rovers of via Twitter, @ZoetermeerRover.


Bericht geplaatst op dinsdag 21 mei 2013
Persbericht Rover van donderdag 16 mei 2013
Meer nieuwsberichten over | Station Lansingerland-Zoetermeer | Reizigersvereniging ROVER

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |