ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2381 / 2382 / 2383 >

Door stroomstoring geen gekoppelde trams op lijn 4

maandag 7 oktober 2013

Door een storing bij Leidschenveen (ontplofte bij het transformatorstation) rijden er vanaf maandag 7 oktober geen gekoppelde trams op RandstadRail 4 en op RandstadRail E kortere metro's. Daardoor zal er een probleem ontstaan met de vervoerscapaciteit. Er kunnen minder passagiers vervoerd worden. Er wordt wel volgens de dienstregeling gereden.

Reizigers tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal v.v. kunnen in de spits (07:00-09:00 en 16:00 -18:00 uur) met een geldig RET-abonnement gratis met de NS mee.
Het is nog niet bekend hoelang dit kan gaan duren.

Update maandag
Bij een brand in een elektriciteitsknooppunt van RandstadRail bij het station Leidschenveen, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee medewerkers van een aannemersbedrijf gewond geraakt. Ze zijn in het ziekenhuis behandeld. Over hun toestand is niets bekend.

Update dinsdag
De problemen met RandstadRail zijn voorbij, dat zegt HTM. Door een brand in een stroomhuisje bij het station Leidschenveen in Den Haag was het sinds vrijdag niet mogelijk om met dubbele metrovoertuigen te rijden. Daardoor zaten de metro's overvol.
Woordvoerder Marion de Vries van HTM vertelde dinsdagmorgen op Radio West dat het probleem vannacht is verholpen. Randstadrail 3 en 4 en de metro van Den Haag naar Rotterdam kunnen weer met de gebruikelijke capaciteit en volgens de dienstregeling rijden.


Bericht geplaatst op maandag 7 oktober 2013
Eigen nieuws; zondag 6 oktober 2013
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |