ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2390 / 2391 / 2392 >

Tijdelijke busbaan Osylaan dicht voor alle verkeer

vrijdag 23 augustus 2013

Door de aanleg van het park Palenstein is vanaf 1 oktober de tijdelijke busbaan gesloten. De bussen rijden vanaf deze datum een andere route die later bekend wordt gemaakt.
Vanwege de verkeersveiligheid is de tijdelijke busbaan nu al enige tijd verboden voor fietsers én voetgangers. Dit staat duidelijk met borden aangegeven.

Toch wordt er nog druk gebruik van deze route gemaakt, wat soms tot gevaarlijke situaties leidt. De gemeente benadrukt dat mensen die toch van deze route gebruik maken dit doen op eigen risico! De komende dagen worden de borden en de belijning verbeterd waardoor er meer duidelijkheid ontstaat. Daarna wordt er regelmatig gecontroleerd en zo nodig bekeurd. Alternatieve routes lopen via de Ambachtsherenlaan of de Leidsewallenwetering.

Vooral omdat de scholen aan het van Doornenplantsoen binnenkort weer beginnen is het belangrijk dat iedereen op een veilige manier aan het verkeer deelneemt.


Bericht geplaatst op zondag 13 oktober 2013
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 23 augustus 2013
Meer nieuwsberichten over | Werkzaamheden en geplande aanpassingen bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |