ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2407 / 2408 / 2409 >

ChristenUnie wil snel duidelijkheid over station Bleizo

donderdag 21 november 2013

De ChristenUnie in de Tweede Kamer wil weten of er nog een station komt in Bleizo, tussen Zoetermeer en Lansingerland. Kamerlid Carla Dik-Faber vindt dat minister Melanie Schultz-van Haegen maandag de seinen op groen moet zetten voor het nieuwe treinstation.
De Kamer praat dan de hele dag over de plannen voor infrastructuur voor de komende jaren. Het station Bleizo staat al lang op de verlanglijst van de gemeente Zoetermeer.

De NS en ProRail vinden de nieuwe stop onverantwoord, omdat de dienstregeling van de intercity's tussen Den Haag en Gouda dan in het gedrang zou komen. Verder zouden er te weinig reizigers opstappen op het station.

Meer gas geven
De minister wil laten uitrekenen of Bleizo haalbaar is en er in maart 2014 een besluit over nemen. De Tweede Kamer vindt dat ze meer gas moet geven. Bleizo ligt al een tijd braak.
Het plan voor het grote outletcentrum dat er zou komen, werd afgeschoten door Provinciale Staten. Het is onduidelijk of de bouw van een enorme schaatshal nog doorgaat.


Bericht geplaatst op zondag 15 december 2013
Bron: Omroep West; donderdag 21 november 2013
Meer nieuwsberichten over | Station Lansingerland-Zoetermeer

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |