ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2410 / 2411 / 2412 >

SP wil antwoord op Zoetermeerse Randstadrailwensen

dinsdag 31 december 2013

In juli heeft de gemeente Zoetermeer een lijst met verbeterpunten omtrent de Randstadrail aan het Stadsgewest Haaglanden gestuurd. Reden is dat de huidige afspraak dat HTM het vervoer op de lijn uitvoert afloopt in 2016. Wil HTM het vervoer mogen blijven uitvoeren, moet er het nodige gebeuren. Aldus Zoetermeer.
Bijna een half jaar na de brief is er nog niet veel verbeterd, vindt de SP Zoetermeer. Zo zijn de perrons nog steeds erg vuil en voertuigen overvol. Ook zijn de kaartautomaten regelmatig buiten dienst. Reden voor de SP om schriftelijke vragen te stellen aan het Zoetermeers gemeentebestuur om te vragen wat er na de brief van juli verbeterd is aan de dienstverlening.
Raadslid Ewout den Heijer: "Haaglanden zou zich rot moeten schrikken en in actie moeten komen na een dergelijke kritische brief, het lijkt er echter op dat er weinig gebeurt is. We willen van het college weten waarom er weinig gedaan is met de punten die naar voren zijn gebracht en wat dit betekent voor de toekomst van Randstadrail en HTM."
Het geklaag in Zoetermeer heeft verder weinig invloed. Want inwoners en gemeenteraadsleden hebben niet direct iets te vertellen over Haaglanden. Hier maken wethouders de dienst uit in de constructie 'verlengd lokaal bestuur'.


Bericht geplaatst op woensdag 1 januari 2014
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van dinsdag 31 december 2013
Meer nieuwsberichten over | Tram algemeen | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |