ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2424 / 2425 / 2426 >

Controle RandstadRail, 15 aanhoudingen en 161 bekeuringen

vrijdag 21 februari 2014

Vrijdag 21 februari tussen 14:30 uur en 22:00 uur controleerden de politie en de HTM in Zoetermeer acht RandstadRail haltes.

Tijdens de actie waarbij met de gemeente Zoetermeer en de HTM werd samengewerkt had tot doel het verminderen van overlast en agressie tegenover controle personeel en reizigers.

Tijdens de actie werden er 15 aanhoudingen verricht, waaronder diverse beledigingen, belemmeringen en signaleringen. Daarnaast werden twee aanhoudingen verricht voor heling; collega`s van de politie zagen twee personen met een tas vol telefoonhoesjes en parfum in originele verpakking uit de tram stappen en konden geen verklaring geven over de herkomst van de spullen.

Tevens werden er totaal 161 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere zwartrijden en het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs. Tot slot werden er 16 controlekaarten door de HTM uitgeschreven.


Bericht geplaatst op zondag 23 februari 2014
Publicatie gemeente Zoetermeer van vrijdag 21 februari 2014
Meer nieuwsberichten over | Aanhoudingen en controles

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |