ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2428 / 2429 / 2430 >

Noren repareerden falende wissels Randstadrail

dinsdag 11 februari 2014

Bij de vervanging van de problematische wissels van Randstadrail heeft Siemens hulp gekregen van Noorse installateurs. Dat is bekend geworden tijdens een vergadering van de commissie Verkeer en Vervoer en Economische Zaken Haaglanden de vorige week.
Reden om te kiezen voor de monteurs en deze vanuit Scandinavië in te laten vliegen is omdat zij specialisten zijn op het gebied van de betreffende wissel. Een tweede reden is dat zij ervaring hebben met het functioneren van de wissels bij 'zwaar winterweer'. Juist tijdens deze weersomstandigheden kampten de wissels van de Randstadrail de laatste jaren met veel problemen.
Tijdens de vergadering heeft afvaardiging van de Zoetermeerse gemeenteraad nogmaals het ongenoegen geuit over de recente problemen bij Randstadrail.
Eerder maakte verkeerswethouder Hans Haring ook al zijn ongenoegen kenbaar. Om tekst en uitleg te geven brengt portefeuillehouder Peter Smit van het Stadsgewest een bezoek aan de gemeenteraad.
Namens Zoetermeer heeft VVD-raadslid Jan Willem Schotel tijdens de vergadering laten weten dat de tijd van 'zien is geloven' voorbij is en dat de reputatie van HTM door de wisselproblemen forse schade heeft opgelopen.


Bericht geplaatst op donderdag 27 februari 2014
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van dinsdag 11 februari 2014
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |