ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2479 / 2480 / 2481 >

Nog steeds geen treinen tussen Gouda en Zoetermeer

woensdag 10 december 2014

Vanwege een sein- en wisselstoring rijden er geen treinen tussen Gouda en Gouda Goverwelle, Gouda en Zoetermeer en Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel. De storing ontstond woensdagmiddag rond 12:00 uur.

Het treinverkeer rond Gouda heeft al sinds het middaguur last van de storing. Reizigers tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal kunnen beter omreizen via Leiden Centraal, meldt de NS op de website. Volgens de vervoerder kunnen reizigers vanuit Rotterdam naar Utrecht het best via Schiphol reizen.

Er rijden bussen tussen Gouda en Den Haag Centraal en tussen Gouda en Alphen a/d Rijn. De verstoring is naar verwachting rond 21:00 uur voorbij.

Aanvulling
Waarschijnlijk is koperdiefstal de oorzaak van treinstoring de sinds woensdagmiddag de omgeving van Gouda teistert. Dat zegt ProRail. Al sinds woensdagmiddag 12:00 uur rijden er geen treinen tussen Gouda en Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Nieuwerkerk aan den IJssel.
"Wij hebben vanmiddag om 13:00 uur een transformator vervangen", zegt Huub Veneman van ProRail. Maar daarmee was het probleem niet opgelost. "We zagen wel dat er koper was gestolen tussen station Gouda en Moordrecht en we denken dat er een draadbreuk rond station Gouda is. Dat zouden de oorzaken kunnen zijn." legt Veneman uit.

ProRail hoopt dat de storing rond 21:00 uur verholpen is. "Maar daar hebben mensen in de spits nu natuurlijk geen boodschap aan" erkent de voorlichter van ProRail. De NS heeft inmiddels wel bussen ingezet en raadt reizigers vanuit Den Haag richting Utrecht aan om te reizen via Leiden.


Bericht geplaatst op woensdag 10 december 2014 | Laatste update op woensdag 10 december 2014
Bron: Nederlandse Spoorwegen; woensdag 10 december 2014
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen Den Haag - Gouda

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |