ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2486 / 2487 / 2488 >

Toegangspoortjes dicht op treinstation Zoetermeer Oost

maandag 29 december 2014

De Nederlandse Spoorwegen sluiten op maandag de toegangspoortjes op 26 stations, onder andere op Voorschoten en Zoetermeer-Oost. Op station Zoetermeer en Gouda gaan de poortjes deels dicht.

Hans Peters, commercieel directeur van NS Reizigers, spreekt in het AD van een belangrijke stap in de strijd tegen zwartrijders en 'gedonder' in de trein. "Iedereen moet betalen voor een treinreis. Daarnaast hangt een groot deel van de agressie in treinen en stations samen met zwartrijders. De NS vindt het gewoon vreselijk dat onze mensen met geweld worden geconfronteerd en dat moet stoppen", aldus Peters. Ook zouden de poortjes bijdragen aan een gevoel van veiligheid in de stations.

Sommige stations zullen in elk geval de komende twee jaar nog open blijven. Onder andere op de stations in Den Haag, Rijswijk en Delft zijn nog helemaal geen poortjes.


Bericht geplaatst op maandag 29 december 2014
Bron: Omroep West; maandag 29 december 2014
Meer nieuwsberichten over | Tarieven & kaartjes | Poortjes

Carla heeft op woensdag 31 december 2014 de volgende reactie geplaatst.

poortjes zmeer oost En eticket

de poortjes op Oost zijn al weken dicht!. daar hebben toen al begelediders bijgestaan dus ik snap het bericht niet. Ik ga wel niet elke dag met de trein maar toch...Laatst moest ik inchecken met een eticket. Het regende, en mooi dat de scanner het natgeworden papier, de qrcode niet las. Dan heb je een probleem. Hier is weer eens niet over nagedacht.Je kunt er niet in of uit. Hier moet de NS iets op verzinnen!

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Coen Rijn: Ik denk dat een busbaan heel goed is. Het is in elk geval minder "gevoelig" dan rails [lees meer...]
Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019
Eerste weken EBS in Zoetermeer; Zoetermeer 01 september 2019


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |