ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2504 / 2505 / 2506 >

Petitie RandstadFail vol klachten over RandstadRail

vrijdag 3 april 2015

De GroenLinksfracties van Zoetermeer, Den Haag en Leidschendam-Voorburg overhandigen volgende week een petitie aan de HTM met klachten over RandstadRail. Ze doen dat tijdens een werkbezoek aan de Haagse vervoerder. De fracties hopen op goede afspraken en oplossingen voor de vertragingen.

GroenLinks heeft eind december uit onvrede over het functioneren van de RandstadRail een meldpunt opgezet. De partij 'is de smoesjes voor het uitvallen zat'. GroenLinks wil dat alle informatieborden weer naar behoren gaan werken. Ook willen zij dat de RandstadRail weer betrouwbaar wordt, dat er een einde komt aan de storingen en dat het weer minimale invloed mag hebben op de dienstregeling.

De HTM maakte vorige maand bekend gedupeerde Randstadrailreizigers tegemoet te komen met een vergoeding bij vertragingen van meer dan een half uur. Ook heeft het bedrijf de softwareleverancier die verantwoordelijk is voor de elektronische informatieborden op de haltes aan de kant gezet.

De fractie van GroenLinks in Zoetermeer vroeg eerder een spoeddebat aan met de SP en Zo Zoetermeer over de RandstadRail. De wethouder van Vervoer (Marc Rosier, VVD), zegde toe met oplossingen te komen en met HTM te gaan praten.


Bericht geplaatst op zaterdag 4 april 2015
Persbericht GroenLinks van vrijdag 3 april 2015
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |