ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2570 / 2571 / 2572 >

Randstadrail reed vorig jaar een stuk vaker op tijd

woensdag 25 mei 2016

Ondanks een reeks storingen reed Randstadrail het afgelopen jaar vaker op schema dan in 2014. Dat blijkt uit het jaarverslag van de HTM. De gemiddelde punctualiteit steeg van 75 naar bijna 90 procent.
Mede door deze verhoogde punctualiteit is de tevredenheid van de reizigers over de Randstadrail gestegen naar een 7,5. In 2014 lag die beoordeling eentiende punt lager.

Dat de toestellen vaker op schema rijden is opvallend. HTM constateert in het jaarverslag namelijk ook dat er in 2015 'relatief veel storingen en vertragingen plaatsvonden op het Randstadrail-netwerk'. Dit was aanleiding om een extern onderzoek te beginnen.

Rood licht
In het jaarverslag valt verder te lezen dat er 27 meldingen zijn geweest van voertuigen die ten onrechte voorbij een rood licht reden. Volgens de HTM is er voor het deel van het traject dat Randstadrail deelt met de RET naar een oplossing gezocht, maar voor dit probleem is vooralsnog geen oplossing gevonden.


Bericht geplaatst op woensdag 25 mei 2016
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van woensdag 25 mei 2016
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |