ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2588 / 2589 / 2590 >

Volhardingbus gaat rijden

vrijdag 15 juli 2016

Vereniging De Volharding start op maandag 18 juli met het aanbieden van busvervoer in Zoetermeer. Vijftien enthousiaste vrijwilligers, chauffeurs en reisbegeleiders, staan klaar om u op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur naar uw bestemming te vervoeren.

De Volharding komt op voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. De Blijmakers van de vereniging zijn mensen die zich inzetten om anderen wat aandacht en afleiding te bezorgen. Het team van Raad en Daad is erg actief in het doen van ombudswerk. Daarnaast bieden zij diverse verenigingsactiviteiten, zoals bloemschikken, beweging en breien, in een gezellige sfeer in het verenigingsgebouw aan de Roggeveenstraat 116 in Den Haag.

De Volhardingbus heeft tot doel te voorzien in een behoefte aan vervoer in Zoetermeer van deur naar deur, het halen en brengen van deelnemers van en naar dagbestedingen en het vervoer voor uitjes van zorginstellingen.

Leden van de vereniging kunnen binnen Zoetermeer gebruik maken van De Volhardingbus voor een vergoeding van maar € 2,50 per persoon. Een ritje tussen Zoetermeer en Den Haag (Leidschendam/Voorburg)kost bijvoorbeeld € 4,00.

Kinderen tot 12 jaar reizen gratis, zij moeten wel begeleid worden door een volwassene. Voor het boeken van een reis kunt u op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur contact opnemen met Elise Peper – van Putten via 079-2033095 of busvervoer@devolharding.nl.

Nog geen lid van De Volharding? Ook niet-leden kunnen van dit vervoer gebruik maken, zij worden bij aanmelding gelijk lid en genieten dan ook van alle andere voordelen van het gratis lidmaatschap van De Volharding.


Bericht geplaatst op zondag 2 oktober 2016
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van vrijdag 15 juli 2016
Meer nieuwsberichten over | Ouderenbus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |