ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2592 / 2593 / 2594 >

Wijzigingen dienstregeling Veolia - Connexxion

zondag 11 december 2016

Met ingang van zondag 11 december 2016 rijden de bussen in Haaglanden volgens een nieuwe dienstregeling. Vaak gaat het om andere vertrektijden, als gevolg van wijzigingen in de NS dienstregeling, of een aangepaste route.

Vanaf die datum zal de merknaam Veolia worden vervangen door Connexxion. Vanzelfsprekend blijft de kwaliteit van de dienstverlening, zoals je gewend bent overeind. Daarnaast komt er als extra service gratis WiFi beschikbaar in alle bussen en bieden we de OV-chipkaart als betaaloptie in de Buurtbus Pijnacker- Nootdorp (lijn 484).

Belangrijkste wijzigingen
Buslijn 55 Zoetermeer – Delft
De aankomst- en vertrektijden verschuiven ongeveer een kwartier, zodat lijn 55 van/naar Pijnacker op station Zoetermeer aansluiting blijft bieden op sprinters van en naar Utrecht.

In de ochtend- en middagspits rijdt buslijn 55 extra ritten, waardoor langer een kwartierdienst wordt gereden. Daarnaast gaat de 55 op zaterdagavond tot 22.00 uur twee keer per uur rijden.

Buslijn 71 en 72 Centrum West – Dorp/Rokkeveen – Centrum West
De dienstregeling van lijn 71 en 72 verschuift van maandag tm zaterdag overdag een kwartier, zodat bestaande aansluitingen op station Zoetermeer en Zoetermeer Oost behouden blijven. In de avonduren worden de vertrektijden iets aangepast zodat alle stadslijnen ’s avonds en op zondag goed aansluiten op lijn 400 van/naar Leiden.


Bericht geplaatst op vrijdag 11 november 2016
Bron: Veolia Transport; zondag 11 december 2016
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus | Busmaatschappijen en aanbestedingen

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |