ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2599 / 2600 / 2601 >

Boze reizigers HTM: weinig begrip voor onaangekondigde staking

donderdag 1 december 2016

Reizigers zijn niet te spreken over de wilde staking van donderdag van het HTM-personeel. "Als je het vooraf aangeeft, dan zijn mensen ervan op de hoogte en kunnen ze zich erop voorbereiden. Mensen hebben belangrijke afspraken en dan blijven die klootzakken weg. Dat is niet leuk", zegt een gestrande reiziger tegen Omroep West.

Volgens de man was er 'niets aan de hand' als HTM de reizigers vooraf op de hoogte had gesteld. "Ik kom nu helemaal vanaf het centrum hiernaartoe gelopen. Dus ik ben zeker al 45 minuten aan het lopen."

Veel passagiers hebben geen begrip voor de staking. "Ik vind het niet goed dat het vooraf niet was aangekondigd", zegt een jongen. "Er kwam opeens een man langs met een HTM-busje die vertelde dat er een staking was en dat we maar naar huis moesten gaan." HTM beweert echter dat zij niet op de hoogte waren van de staking van donderdag.

Reden? Geen idee
Reizigers hebben geen idee waar de staking ineens vandaan komt en waarvoor het HTM-personeel staakt. "Het zal wel over geld gaan zeker", aldus een reiziger. De medewerkers van HTM zijn boos over de te krappe rijtijden en de werkdruk. Het bus- en tramverkeer in Den Haag ligt zeker tot 14:00 uur stil.


Bericht geplaatst op donderdag 1 december 2016
Bron: Omroep West; donderdag 1 december 2016
Meer nieuwsberichten over | Stakingen | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |