ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2608 / 2609 / 2610 >

Twee nieuwe Ouderenbussen Palet Welzijn in gebruik

vrijdag 12 juni 2015

Bij de Morgenster heeft Palet Welzijn donderdag 11 juni twee nieuwe Ouderenbussen (de rode buslijn 65 en de groene buslijn 66) in gebruik heeft genomen. De vrijwillige chauffeurs Paula Kuitert en Theo Mooij hebben symbolisch de sleutels van beide voertuigen in ontvangst genomen van mevr. I. Vugs, wethouder Zorg, Welzijn en Ouderen.

De eerste passagiers, de dames I. Flohr en N. de Groot, kregen uit handen van mevr. G. La Grand, directeur Palet Welzijn, een bos bloemen overhandigd.

De vervanging van twee, meer dan zeven jaar oude Ouderenbussen was technisch gezien noodzakelijk en is dankzij de financiŽle bijdrage van het Fonds 1818 mede mogelijk gemaakt.

Afgestemd
De Ouderenbus rijdt een route die volledig is afgestemd op de ligging van dagelijkse voorzieningen. Er wordt gereden volgens een vooraf bekende dienstregeling. Verder worden haltes aangedaan waar het reguliere openbaar vervoer niet kan komen.

Er wordt gereden van dinsdag t/m zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur door een groep van 16 enthousiaste vrijwillige chauffeurs. De vrijwillige chauffeurs zijn behulpzaam tijdens het in- en uitstappen en het in- en uitladen van de boodschappenwagentjes en rollators.

Zomermaanden
In de zomermaanden wordt op de maandagen extra gereden naar diverse recreatieve bestemmingen.

De Ouderenbus is een voorziening waardoor ouderen en gehandicapten in staat zijn en blijven hun eigen regie zolang mogelijk te behouden en zelfstandig kunnen blijven wonen.

Voor inlichtingen, omtrent vrijwilliger die op de Ouderenbus wil gaan rijden of als passagier, bel (088) 0234232.


Bericht geplaatst op dinsdag 24 januari 2017
Letterlijk bericht De Weekkrant/Streekblad Zoetermeer van vrijdag 12 juni 2015
Meer nieuwsberichten over | Ouderenbus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privť een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |