ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2659 / 2660 / 2661 >

SP woest over problemen bij RandstadRail: 'De maat is vol.'

maandag 11 december 2017

SP Zoetermeer heeft schriftelijke vragen gesteld over de aanhoudende problemen met de RandstadRail. Volgens vicefractievoorzitter en lijsttrekker Iván Beij is de maat nu vol, nadat er door de HTM gisteren ten onrechte was aangekondigd dat de RandstadRail-voertuigen vandaag zouden rijden.

Beij: "Vanochtend begonnen de problemen met de wissels. Ik was al bezig met mijn schriftelijke vragen en toen las ik op Twitter dat er opnieuw problemen waren met de wissels. Twee keer op dezelfde ochtend. Lekker dan voor al die mensen die in de vrieskou uren staan te wachten."

De SP vraagt zich af wat er met alle investeringen is gedaan. "Er is echt voor tonnen aan belastinggeld van Zoetermeerse burgers naar de HTM gegaan om de problemen met de wissels op te lossen. Ik vraag mij echt af wat ze met dat geld hebben gedaan, want dit jaar was voor mijn gevoel weer een recordjaar met problemen op de rails. Ik hoor graag hoe het college dit ziet."

Hoewel de HTM valt onder de auspiciën van de MRDH (Metropoolregio Den Haag Rotterdam), meent Beij dat Zoetermeer wel inspraak heeft. "Ik hoor graag of het Zoetermeerse college bereid is om de verantwoordelijke binnen HTM op het matje te roepen tijdens een commissievergadering zodat wij rechtstreeks vragen kunnen stellen. De maat is niet alleen bij de SP vol, maar bij heel veel OV-reizigers."


Bericht geplaatst op zondag 7 januari 2018
Persbericht SP Zoetermeer van 11 december 2017
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram | Politiek

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |