ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2660 / 2661 / 2662 >

Meisje komt onder Randstadrail in Zoetermeer

woensdag 13 december 2017

Op station Buytenwegh in Zoetermeer is vanmiddag een minderjarig meisje onder een tram terechtgekomen. Ze is vervoerd naar het ziekenhuis met nog onbekend letsel.

De tram moest omhoog getild worden om het meisje eronder vandaan te krijgen, vertelt een brandweerwoordvoerder. "Ze was wel aanspreekbaar." Een traumahelikopter is opgeroepen. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie meldt dat het niet om een ongeluk of misdrijf gaat. Volgens een getuige werd er veel gespeculeerd op het station over hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan. De leeftijd wordt niet bevestigd door de politie.

Volgens de politie zijn enkele mensen, die het ongeval hebben zien gebeuren, opgevangen. Ook is de bestuurder van de Randstadrail opgevangen.

Door het ongeluk is er vertraging ontstaan voor de Randstadrail 3 en 4, maar inmiddels rijden de trams weer over het station, aldus de HTM.


Bericht geplaatst op zondag 7 januari 2018
Bron: Omroep West; woensdag 13 december 2017
Meer nieuwsberichten over | Persoonlijke ongevallen | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |