ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2663 / 2664 / 2665 >

RandstadRail stil door slingers

dinsdag 14 februari 2017

Tijdens de opening van een supermarkt op woensdag 14 februari in Buytenwegh, werden er confetti slingers afgeschoten. Deze kwamen door de wind terecht in de bovenleiding van de RandstadRail. De slierten wonden zich om de bovenleiding en legde zo het verkeer stil.

De feestelijke slierten werden op het Kentgensplein afgeschoten bij de heropening van de verbouwde Jumbo. De slierten werden door de wind omhoog gestuwd tegen de glazen wand van halte Buytenwegh. Daarna namen ze meteen een duik er wonden zich om de bovenleiding.

Niet lang daarna stonden de trams stil omdat de bestuurders het niet verantwoord vonden om er doorheen te rijden. Niet veel later stonden de wijkagenten, Jumbo medewerkers en de wijkmanager, samen met de bestuurders op het spoor in een poging de confetti weg te halen. Dit had weinig effect. De HTM heeft personeel ingezet op de stremming op te lossen en de trams weer te laten rijden.

De manager van de Jumbo, mr Van Vliet betreurt het voorval en vindt ht heel jammer dat de feestelijke opening van de nieuwe Jumbo in Buytewegh op deze manier ontsiert wordt. Wat het bedrag van de schade zou zijn is nog niet bekend.


Bericht geplaatst op vrijdag 2 maart 2018
Bron: Zoetermeer Actief van woensdag 14 februari 2018
Meer nieuwsberichten over | Ongeplande verstoringen tram

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |