ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2666 / 2667 / 2668 >

Proef nachtbus tussen Zoetermeer en Leiden succesvol

zaterdag 17 februari 2018

Wilt u op vrijdag- of zaterdagnacht veilig reizen met het openbaar vervoer tussen Leiden en Zoetermeer? Sinds december 2017 kan dat met nachtbus 800. Deze bus rijdt elke week van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag tussen 1:45 en 5:45 uur.

Nu is dit nog een proef. Maar in de eerste vijf weken maakten veel reizigers gebruik van de nieuwe verbinding. Gemeente Zoetermeer: "Hier zijn we erg blij mee. We hopen deze stijgende lijn voort te zetten. Blijkt er na zes maanden genoeg vraag naar de nachtbuslijn? Dan wordt dit naar verwachting een vaste verbinding."

Betere aansluiting Amsterdam en Den Haag
Tussen 1:45 en 5:45 rijdt de bus ieder uur. De prijs voor een enkele rit is € 5,-. Daarmee kunt u overstappen op de HTM-nachtbus lijn 6 bij Centrum West. Daarnaast heeft Nachtbuslijn 800 in Leiden een goede aansluiting op de nachttrein naar Amsterdam. Bij elke busrit rijdt er een service- en veiligheidsmedewerker.

Niet meer contant betalen
Reizigers kunnen een OV-chipkaart of een e-ticket gebruiken. Ook kunnen ze een Nachtbusritkaart in de bus kopen met een pin- of creditcard.


Bericht geplaatst op vrijdag 2 maart 2018
Bron: Arriva; zaterdag 17 februari 2018
Meer nieuwsberichten over | Nachtbus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |