ZoetermeerOV

Al het openbaar vervoer in Zoetermeer. Trein tram bus en meer.
Doorzoek nieuwsberichten  
[printversie]         | | |
 
 

 

Nieuws

< 2696 / 2697 / 2698 >

Buslijn 177 blijft voorlopig nog rijden

maandag 29 oktober 2018

Het verdwijnen van de rechtstreekse buslijn 177 tussen Gouda en Zoetermeer is voorlopig uitgesteld. Dat laat vervoersmaatschappij Arriva weten in reactie op protesten die met name vanuit Moerkapelle klinken. Arriva wilde de buslijn schrappen uit de nieuwe dienstregeling, die op 1 januari ingaat.

Moerkapellenaren kunnen voorlopig nog rechtstreeks naar Gouda en naar het centrum van Zoetermeer reizen. In de aanvankelijke plannen zou die mogelijkheid vervallen. Drie Moerkapelse raadsleden van SP, ChristenUnie/SGP en PvdA/GroenLinks hadden bij het college van Zuidplas schriftelijke vragen over de kwestie gesteld.

Ziekenhuis
Zij wezen onder andere op de belangen van reizigers die voor hun werk of school dagelijks naar Gouda op en neer moeten en bezoekers en patiënten die het Groene Hart ziekenhuis in Gouda willen bezoeken. Daar stopt de bus voor de deur.

"Uiteraard is dit fantastisch nieuws", reageert SP-raadslid Serena Rodenburg, één van de vragen­indieners. "We hopen dat van dit uitstel ook afstel komt. En als de wijziging uiteindelijk toch doorgevoerd zou worden, dat hier dan eerst een breder onderzoek aan gewijd zal worden."


Bericht geplaatst op zondag 2 december 2018
Letterlijk bericht Algemeen Dagblad editie Zoetermeer van maandag 29 oktober 2018
Meer nieuwsberichten over | Wijzigingen dienstregeling bus

Reageer ook op dit nieuwsbericht!

Wil jij ook je mening laten weten? Vul dan onderstaand formulier in!
Voor de duidelijkheid: dit is dus niet de mogelijkheid om de redactie van ZoetermeerOV privé een bericht te sturen. Je iemeeladres is verplicht opdat de redactie je eventueel kan bereiken of beantwoorden.
ZoetermeerOV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor, om verkeerde reacties (iedereen weet wat ik bedoel) zonder melding te verwijderen.

Naam
Mailadres; verplicht, wordt niet publiekelijk getoond
Mailadres; moet precies gelijk zijn, ter controle tegen spammers
Titel

 

Werkzaamheden & omleidingen

» NS
» Connexxion
» HTM
» RET
» Arriva


Reacties

Flora Wagemans: Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen? [lees meer...]
Uw naam: Komende weer en de maandag erop geen treinen van/naar Zoetermeer wegens werkzaamheden bij Goud. NS vervangt gedurende meer dn 1 week een kwartierdienst per t [lees meer...]
Khalid El bahraoui: Hoe kan ik zilverdomm met bus vanaf station Zoetermeer een welke ?ik kom ban Amsterdam met trein een heb geen idee hoe ? Merci [lees meer...]
Dewi: ik vind dit echt een heel handig stukje voor mijn autobiografie. ik moest een stukje zoeken van 23-11-2003 en...GELUKT!!! [lees meer...]
Muerders J.L.C.: Oplossing puzzel : haardvuur. [lees meer...]
Sersjo Kantebeen: De oplossing van de puzzel woordzoeker is: HAARDVUUR. [lees meer...]
S Benfield: Haardvuur [lees meer...]
S Kantebeen: Haardvuur [lees meer...]

Foto's

Station Zoetermeer in de sneeuw; station Zoetermeer 10 december 2017
Nieuwe bestemmingen; station Zoetermeer 18 december 2016


 

   ZoetermeerOV is een site van Maarten Batenburg.   Bezoek ook eens OVcentraal en Maarten.OVcentraal.     Copyright 2004 - 2019. |